+36-70-518-8205 seregtox@gmail.com

Rágcsálóirtás vállalkozások és lakossági ügyfelek részére

  • Rágcsálóirtás szálláshelyek, hotelek, munkásszállók, stb számára
  • Rágcsálóirtásra kötelezett vállalkozások (raktárak, állattartó telepek, mezőgazdasági vállalkozások, stb.) rágcsálóirtása teljes dokumentációval, HACCP szabványoknak megfelelően
  • Rágcsálóirtás lakossági ügyfelek részére

   

  Patkányok/vándorpatkány, házi patkány:

  A vándorpatkány elsősorban az állattartó helyeken, így a szarvasmarha-istállókban, a sertés- és baromfiólakban , a takarmánytárakban fordul elő, de nem ritkán a városok és falvak lakott területein is megjelenhet.

  A házi patkány pedig olyan nádfedeles házak padlásán él, ahol szemes takarmányokat (gabona, kukorica ) tárolnak.
  Kedvelik a vizes helyeket. Rejtett életmódod folytatnak, jellegzetes éjszakai állatok.

  Kártételük abból adódik, hogy a gabonaféléket, a hüvelyes és olajos magvakat, a nedvdús és húsos terményeket, a növényi őrleményeket , a húsipari termékeket és takarmányokat elfogyasztják vagy szennyezik és ezzel felhasználásra alkalmatlanná teszik. A rágásukkal okozott kár egyes esetekben a táplálék fogyasztásánál is jelentősebb, ugyanis a beton és keményfém kivételével, minden anyagot megrongálnak. Fészkelésükkel az épületek állagában okozhatnak kárt, a szigetelések átrágásával pedig rövidzárlatot , tüzet idézhetnek elő.

  A sertéspestis és a sertésorbánc terjesztésével az állatok között járványokat idézhetnek elő.

  SeregTox - Rágcsálóírtás - Patkány

  A kártevőirtás elérhető vállalkozásoknak, egészségügyi intézményeknek, önkormányzati kezelésben lévő helyiségeknek és lakossági megrendelőknek egyaránt.

  Miért fontos a rágcsálóirtás?

  A rágcsálóirtás és az ellenük való védekezés rendkívül fontos, mivel a rágcsálók számos fertőző betegségetterjeszthetnek. A megelőzés és az irtás egyformán lényeges, bár látszólag egymástól eltérő, de mégis egymást kiegészítő eljárás, melynek segítségével megelőzhető a betegségek és a járványok kialakulása.

  Kapcsolatok

  Kosaras Szabolcs

  Egészségügyi Gázmester

  Rágcsálóirtás | Rovarirtás | Terménygázosítás | Fertőtlenítés