+36-70-518-8205 seregtox@gmail.com

Kellemetlen lakótársaink a hangyák. Az ember környezetében több féle hangyafajta él, többek között az apró termetű fekete hangya, a házi hangya, és a vörös hangya. Az otthonunkba élelemszerzés céljából vándorolnak, hiszen mindig található valahol egy leesett morzsa. A természetben az altalaj tisztántartása, takarítása a feladatuk, ezt próbálják az ember alkotta környezetben is gyakorolni.

A hangyák kolóniákban élnek, a dolgozók gondoskodnak az utódokról és a királynő biztonságáról. Az ember közelében látható egyedek mindig a dolgozók. Ők folyamatosan élelem után kutatnak.

A legkisebb rés is elég ahhoz, hogy betaláljanak a házba. Ha találnak számukra megfelelő eledelt, akkor értesítik a kolónia többi tagját és tömegesen jelennek meg. A hangyairtás általában a házi praktikák használatával indul, azonban kis idő múlva mindenki belátja, hogy szakemberre kell bízni a feladatot.

A hangyairtás során alkalmazott technológiákat körültekintően használják, melyek a gélezés, permetezés és a csalétekkel való irtás.

SeregTox - Rovarirtás - Hangya

Kapcsolatok

Kosaras Szabolcs

Egészségügyi Gázmester

Rágcsálóirtás | Rovarirtás | Terménygázosítás | Fertőtlenítés